Breda

Baronielaan 224

€ 1.095.000 k.k.
Breda

Baronielaan 224

€ 1.095.000 k.k.
174496199

Aantal kamers

8

Woon­oppervlakte

224m²

Inhoud

891m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Op een gewilde locatie in Breda zuid gelegen herenhuis met maar liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers, een balkon en een royale achtertuin. Het herenhuis is gelegen aan de Baronielaan in Breda en aan de achterzijde volledig in het groen.

In de nabijheid is het natuurgebied Markdal, het Mastbos, het bruisende Ginneken met haar diverse winkels en horeca gelegenheden, het Centrum van Breda en ook de diverse uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.
Om een goede indruk te krijgen nodigen we je graag uit voor een bezichtiging.

INDELING HERENHUIS

Entree

Maak uw entree via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, toilet met fonteintje, meterkast, garderobekast met aansluiting voor de was apparatuur en 1e meterkast, een kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Keuken

De ruime keuken is voorzien van een strakke keukenopstelling welke in 2013 is geplaatst. De keuken staat in open verbinding met de eetkamer en biedt toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van onder andere een 6 pits gaskookplaat met afzuiging, een grote oven, een oven-/stoomoven, een koelkast, een vaatwasser op stahoogte, een wasbak met Quooker en diverse lades.

Eet- en woonkamer

De prachtige kamer en suite bestaat uit 3 woon ruimtes. De ruimtes zijn middels de en suite deuren met vaste kasten af te sluiten. Hier kan je een fijne zitkamer en tv kamer creëren. De middelste ruimte is voorzien van een grote haard. Het achterste gedeelte is in gebruik als eetkamer en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping

Middels de vaste trap bereik je overloop. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De master bedroom is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon en de badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en 2 wastafels.

De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een sfeervolle erker. De naastgelegen badkamer is voorzien van een douche, en een wastafel met meubel.

2e verdieping

Middels de vaste trap bereik je overloop met lichtkoepel. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van vaste kasten en een wastafel. De volgende ruimte is de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, ligbad, douche en toilet. Aan de overzijde een kleine slaapkamer met een vaste kast en de opstelplaats van de cv-ketel. De achtergelegen grote slaapkamer is voorzien van vaste kasten.

Tuin

De royale groene achtertuin geeft u een vakantie gevoel in eigen huis. Het verhoogde terras biedt een heerlijke uitkijk over het groen. Op het terras een overstek met daaronder een prachtige wastafel met daaronder een houtopslag. Middels enkele traptreden bereikt u het achtergelegen gazon. Hier bevindt zich een sfeervolle overkapping. Middels een poortje kom je bij het kippenhok en de tuinberging.

Ziet u zichzelf al wonen aan de Baronielaan? Wij nodigen u graag uit om zelf rond te kijken en sfeer te proeven. Tijdens een uitgebreide bezichtiging informeren én inspireren we u graag over de talloze mogelijkheden die deze fantastische plek te bieden heeft.

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.095.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1905

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

224m2

Perceeloppervlakte

374m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

10m²

Externe bergruimte

4m²

Inhoud

891m3
Energie

Energieklasse

F

Energie einddatum

2030-12-31

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!