Breda

Baronielaan 65

€ 1.750.000 k.k.
Breda

Baronielaan 65

€ 1.750.000 k.k.
180054093

Aantal kamers

11

Woon­oppervlakte

435m²

Inhoud

1811m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Aan de Baronielaan met een waanzinnige woonruimte van maar liefst 435 m2 gelegen herenhuis met 7 slaapkamers. De begane grond van 200 m2 is geheel naar wens in te richten. De ruime vrij gelegen tuin met daarachter parkeerplaats voor 8 auto’s is ideaal!
Dit op een totale perceelsoppervlakte van 630 m2. In de nabijheid, het natuurgebied Markdal, het Mastbos, de Wilhelminastraat met zijn authentieke winkels, het bruisende Ginneken met haar diverse horeca gelegenheden, het Centrum van Breda en ook de diverse uitvalswegen zijn op korte afstand
gelegen. Om een goede indruk te krijgen nodigen we je graag uit voor een bezichtiging.

INDELING HERENHUIS

BEGANE GROND

De entree is enkele treden hoger gelegen en maakt een imposante indruk, hier tref je een zeer ruime hal met garderobekamer. Aan de andere zijde is de voorkamer gelegen met prachtige erker. Vervolgens een L-vormige ruimte van circa 150 m2. Ziet u hier uw keuken en woonkamer al? Ernaast gelegen
nog een afsluitbare ruimte, perfect als bijkeuken. Vanuit de entree bereik je middels een prachtige deur de achtergelegen hal met trapopgang naar de 1e verdieping, kelder, toilet, keuken en achteruitgang. In deze hal zijn tevens de CV ketels geplaatst.

EERSTE VERDIEPING

Eye catcher van het herenhuis; het trappenhuis! Middels een royale bordestrap bereik je de 1e verdieping met halverwege een toiletruimte. De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, een toilet en 2 bergruimtes.
De grootste kamer aan de voorzijde is voorzien van een mooie erker. Wat een sfeer! De overige 3 slaapkamers zijn ook prachtig van formaat.

TWEEDE VERDIEPING

Om de 2e verdieping te bereiken treffen we wederom de bordestrap aan. Halverwege een pantry met een wastafel. De bovenste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde bestaat uit 2 volwaardige kamers. Ideaal als master bedroom met badkamer en suite of inloopkast.

TUIN

De voortuin is middels een sierhekwerk afgesloten van de straat. De voortuin is volledig bestraat en aan de zijkanten afgezet met een groene haag. De achtertuin is afsluitbaar middels een poort. Deze poort geeft toegang tot het daarachter gelegen grote parkeerterrein voorzien van een op afstand bedienbare elektronische schuifpoort. Hier kunnen maar liefst 8 auto’s geparkeerd worden. Verder is hier een oplaadpaal geplaatst met twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. De achtertuin is voorzien van diverse sierbestrating en beplanting en is er een gezellige zitplaats gecreëerd.

ALGEMEEN

– 435 m2 woonoppervlakte!

– Het herenhuis is voorzien van 42 hoogwaardige zonnepanelen.

– Op elke verdieping is airco aanwezig.

– Het herenhuis dient als woonhuis naar eigen wens en smaak
worden ingericht.

– A label!

– Totale oppervlakte perceel 630 m2.

– 8 parkeerplaatsen inclusief oplaadpaal op eigen terrein.

– Het volledige pand heeft een dubbelbestemming (wonen en
kantoren).

– Voorzien van alarm- en brandmeldinstallatie.

– De vernieuwde hardhouten kozijnen aan voorzijde op de
verdiepingen zijn allen voorzien van draai-/kiepramen.

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.750.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

435m2

Perceeloppervlakte

630m2

Gebouwgebonden buitenruimte

Overige inpandige ruimte

9m²

Externe bergruimte

Inhoud

1811m3
Energie

Energieklasse

A

Energie einddatum

2032-11-09

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!