Breda

Bavelselaan 478

€ 419.000 k.k.
Breda

Bavelselaan 478

€ 419.000 k.k.
178646393

Aantal kamers

4

Woon­oppervlakte

112m²

Inhoud

390m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

In residentie Belvedère Nieuw-Wolfslaar, fraai gelegen 3-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon op het zuiden. Dit appartement is in 2022 geheel gemoderniseerd.

INDELING

BEGANE GROND

De entree voor dit appartement is gelijkvloers met direct toegang tot de liftpartij. Alle appartementen zijn door middel van gangen op de begane grond verbonden met elkaar en met het centrale gedeelte met de hoofdingang. Hier bevinden zich de ruime hal met receptie, het restaurant, de recreatiezaal, de biljartkamer annex bibliotheek, de logeerkamers, de bergruimten en de dienst – en bedrijfsruimte. Verder biedt de gang toegang tot de parkeergarage met garageboxen en het afgesloten buitenterrein.

De ingang voor dit appartement is nummer 6.

Entree, hal met bellentableau en toegang tot de gang met bergingen en lift.

VIERDE VERDIEPING

Entree, hal met vaste kast ( waarin de vernieuwde groepenkast), toegang tot een 2-tal slaapkamers, toilet, keuken en woonkamer.

De semi-open keuken met moderne inrichting is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (klein model) koelkast en vriezer en aan de woonkamer kant een aanrechtblad met veel kastruimte.

Woonkamer met schouw en een 2-tal schuifpuien naar het balkon op de zon.

Het balkon biedt weids uitzicht over de weilanden is voorzien van een zonnescherm en een suskast tbv de airco.

Grote slaapkamer aan de voorzijde met vloerbedekking, vaste kasten en toegang tot de badkamer.
De badkamer is geheel vernieuwd met inloopdouche met schuifbare glazen wand, een wastafel met meubel, aansluiting ten behoeve van wasmachine, design radiator en toiletruimte met fontein.

De 2e slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde en heeft een inbouwkast met wastafel.

Een berging bevindt zich in het souterrain van het complex direct naast de entree op de begane grond van het complex.

ALGEMEEN
– De deuren van balkon en terras zijn voorzien van een hordeur.
– In 2022 is het appartement geheel gemoderniseerd, zijn alle kozijnen vervangen voor aluminium kozijnen met HR++ glas, zijn alle wanden voorzien van glad stucwerk, keuken en badkamer geheel vernieuwd.
– De airco is ter overname; indien deze niet wordt overgenomen, mag er door de nieuwe eigenaar voorlopig geen nieuwe airco aangebracht worden. Dit in verband met de plannen van het bestuur voor het installeren van warmtepompen en de daarmee beperkte hoeveelheid elektra. De airco is tevens geschikt om te verwarmen.

VERENIGING VAN EIGENAREN

Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa € 560,00 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, elektriciteit en schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw en tuin, beheer en opstal- en glasverzekering. Het voorschot energiegebruik (gas en elektra) is niet inbegrepen en bedraagt thans circa € 80,00 en voor water thans € 5,00 per maand.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht gemoderniseerde logeerkamers waar uw gasten tegen een laag tarief kunnen overnachten, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

SCHOONMAAK EN TUINMAN

5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

RECREATIE

We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, Cesar bewegingsleer, jeu de boules, bridgen op dinsdagmiddag en koersbal.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Overdracht

Vraagprijs

€ 419.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

112m2

Perceeloppervlakte

0m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

7m²

Inhoud

390m3
Energie

Energieklasse

C

Energie einddatum

2034-04-09

Warmwater

Centrale voorziening

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!