Breda

Boschstraat 71A

€ 400.000 k.k.
Breda

Boschstraat 71A

€ 400.000 k.k.
178697551

Aantal kamers

4

Woon­oppervlakte

83m²

Inhoud

254m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Fraai gelegen aan de levendige Boschstraat ruim 3-kamerappartement met inpandig balkon (zuidoosten) en berging op de begane grond. Het appartement is met recht instap klaar te noemen.
De Boschstraat is een van de oudste straten van de binnenstad van Breda. Het appartement is op loopafstand van het Valkenberg stadspark, de Grote Markt en het centraal station gelegen.

INDELING

BEGANE GROND

Middels afgesloten centrale doorgang met brievenbussen en bellentableau bereik je de toegang tot de hal met de lift. Het trappenhuis is apart bereikbaar. De bergingen zijn bereikbaar via het terrein aan de achterzijde van het complex. In 2019 is aan beide kanten van de entree een hekwerk geplaatst, dit maakt de entree alleen toegankelijk voor bewoners.

3E VERDIEPING

Vanuit de galerij bereik je de entree met hal. De hal met meterkast geeft toegang tot de 2 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de technische ruimte. Aan het einde van de hal bevindt zich de prachtige living met open keuken en balkon.

De grote slaapkamer is gelegen aan de linkerzijde (4. x 2.6m) en de kleine slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde (3.44 x 2.09m) Allebei de slaapkamers zijn voorzien van een visgraat pvc vloer.

De badkamer is met recht luxe te noemen en is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel met handdoeken radiator en inloopdouche.

In de bijkeuken bevindt zich de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluitingen tbv de was apparatuur.

De prachtige living met open keuken is ruim 42 m2 en is voorzien van een visgraat pvc vloer met kookeiland en hoge wandkasten met daarin een oven, combi-oven, koelkast en vriezer. in het kookeiland een spoelbak, de kookplaat en een design afzuigkap.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het overdekte terras waar je een groot gedeelte van het jaar plezier van kan hebben.

ALGEMEEN

– In 2023 is de beglazing vervangen voor HR++ glas;
– De bijdrage van de VVE bedraagt €205 ,- per maand;
– Instap klaar appartement;
– Mooi kookeiland;
– Luxe badkamer;

Overdracht

Vraagprijs

€ 400.000 k.k.

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

83m2

Perceeloppervlakte

0m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

6m²

Inhoud

254m3
Energie

Energieklasse

B

Energie einddatum

2027-03-14

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!