Breda

Burgemeester Van Gilsstraat 151

€ 325.000 k.k.
Breda

Burgemeester Van Gilsstraat 151

€ 325.000 k.k.
189906485

Aantal kamers

3

Woon­oppervlakte

77m²

Inhoud

243m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Gelegen in het mooi Princenhage, 3 kamer appartement met royaal balkon, inpandige garage en fraai uitzicht. Het appartement is gelegen op de 4e en bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, op loopafstand van de gezellige dorpskern van Princenhage.

INDELING

BEGANE GROND

Middels de hoofdingang bereik je het trappenhuis met de brievenbussen en bellentableau met videofoon/intercom. De centrale hal biedt toegang tot de lift en toegang tot de containerruimte en garage/berging (2.80×7.90 m.) met elektra en kanteldeur. De ruime garage is te gebruiken als berging alsmede voor het parkeren van je auto. Alle loopdeuren op de begane grond zijn elektrisch bedienbaar.

VIERDE VERDIEPING

Middels de entree bereik je de hal met meterkast. Vanuit de hal toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, toilet met fonteintje, de badkamer met douche en vaste wastafel, de berging / bijkeuken met c.v.-combiketel, unit ten behoeve van de mechanische ventilatie en aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur alsmede toegang tot de royale lichte living met toegang tot het balkon en een semi-open keuken met een lichte L-vormige inrichting.

ALGEMEEN

– Het appartement is volledig geïsoleerd, en voorzien van draai/kiep-ramen.
– Voorzien van 2 royale slaapkamers.
– Gunstig gelegen in de wijk Princenhage
– Energielabel B
– Inpandige garage
– De servicekosten bedragen ca. €178.94,- per maand. De financiële positie van de VvE is gezond.

Overdracht

Vraagprijs

€ 325.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

77 m2

Perceeloppervlakte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

23m²

Inhoud

243 m3
Energie

Energieklasse

B

Energie einddatum

2030-09-21

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!