Hoogstraten

Dreef 2C

€ 1.395.000 k.k.
Hoogstraten

Dreef 2C

€ 1.395.000 k.k.
184559205

Aantal kamers

13

Woon­oppervlakte

374m²

Inhoud

1780m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Luxueuze villa nabij Nederlandse grens op 1.451 m² te Meersel-Dreef

Deze instapklare villa werd gebouwd in 2017 en is zeer luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen. De villa is gelegen nabij de Nederlandse grens en geniet achteraan van weids uitzicht over de velden en de Mark. Het is heerlijk genieten in deze villa met hedendaagse uitstraling en geniet van alle modern comfort. Ze omvat een riante inkomhal, een aparte zithoek, een tweede zit/TV-hoek, een eetkamer, een ruime leefkeuken, een berging, 4 slaapkamers, een apart kantoor, 2 badkamers, een kelder met sauna, fitnessruimte etc., een grote zolder en een schitterend aangelegde tuin met mooie terrassen, tuinhuis en garage.

GELIJKVLOERS
U betreedt de villa via de ruime inkomhal en u ervaart onmiddellijk de gezellige sfeer die hier hangt. Gastentoilet en vestiaire ruimte zijn aanwezig in de inkomhal. Via een dubbele stalen deur komt u in de leefruimten die allen met elkaar in verbinding staan. Zo treft u centraal de ruime eetkamer met rechtstreekse toegang links tot de riante leefkeuken voorzien van een ruim kookeiland en alle moderne apparatuur zoals inductiekookplaat, stoomoven, combi-oven, diepvriezer, koelkast, Quooker, etc. Aanpalend de keuken treft u een praktische berging met zij-inkom. Verder op de begane grond treft u aanpalend de eetkeuken een mooie zithoek met gashaard en een tweede zithek/TV, eveneens met gashaard. Alle leefvertrekken zijn van elkaar afgescheiden door stalen deuren. Zowel de eethoek als de twee zithoeken beschikken over een schitterende parketvloer gelegd in Hongaarse punt.

VERDIEPING
De houten trap vanuit de eetkamer brengt u tot de bovenverdieping op parket. Aan de achterzijde treft u een ruime mastersuite met dressing, balkon, riante badkamer met ligbad, douche, toilet en 2 lavabo’s in strak meubel, en een schitterende masterbedroom met plafond tot in de nok.
Verder op deze verdieping hebt u 3 kinderkamers, dewelke een badkamer delen voorzien van ligbad, douche, 2 lavabo’s en een toilet. En tot slot een sfeervolle kantoorruimte aan de voorkant, afgesloten met dubbele stalen deur.

ZOLDER
Via een zolderluik bereikt u de zolderverdieping. Mogelijk verder af te werken, maar momenteel doet deze dienst als bergplaats. U treft hier het ventilatiesysteem en de verwarmingsinstallatie (op aardgas).

TUIN
De tuin is schitterend aangelegd met sfeervolle terrassen en mooi tuinhuis. Aan de achterzijde hebt u mooi vergezicht over de weilanden en rivier ‘de Mark’. Het volledige perceel is afgesloten en voorzien van een automatische toegangspoort.

BIJZONDERHEDEN
– perfect instapklare villa die geniet van hedendaags comfort en luxe!
– gunstige EPC score – label A
– verwarming op aardgas
– alarmsysteem en camerabeveiliging
– domoticasysteem
– conforme elektriciteitskeuring
– airco in slaapkamers

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.395.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2017

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

374m2

Perceeloppervlakte

1451m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

134m²

Externe bergruimte

16m²

Inhoud

1780m3
Energie

Energieklasse

A

Energie einddatum

2032-03-31

Warmwater

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!