Dorst

Geerstraat 3

Prijs op aanvraag
Dorst

Geerstraat 3

Prijs op aanvraag
175446059

Aantal kamers

6

Woon­oppervlakte

140m²

Inhoud

1529m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Wonen in Dorst? Net buiten de dorpskern op een rustige locatie. Deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en berging is in originele staat. Ben je handig en zie je een uitdaging wel zitten?
Na een intensieve verbouwing kan je hier werkelijk een prachtige moderne woning hebben. Momenteel is de woning voorzien van 4 slaapkamers, zowel beneden als boven een douche en een aangrenzende garage van maar liefst 70 m2. Achtergelegen tref je een grote berging / multifunctionele ruimte aan.
Een knusse tuin en een enorme oprit op een perceel van 818 m2.

Dorst is een sfeervol, kindvriendelijk en groen dorp met goede voorzieningen zoals een basisschool, diverse sportverenigingen, diverse horeca, een supermarkt en bakker. Binnen 5 minuten lopen bereikt u de prachtige Dorstse bossen met de bekende Leemputten (voorheen Surae). Daarnaast zijn de stadscentra van Breda en Oosterhout en ook de snelwegen A27 en A58 binnen 15 minuten rijden bereikbaar!

Indeling

Begane grond

Royale entree / hal met toegang tot de woonkamer, keuken en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is vroeger aan de zijkant uitgebouwd en heeft nu een kamer en suite waardoor je een aparte eetkamer hebt.
Een marmeren schouw, de natuursteen in de hal en de glas in lood ramen zijn mooie authentieke details.

De keuken is voorzien van een keukenblok en biedt toegang tot de bijkeuken / zij entree. Hier bevindt zich een aparte toiletruimte, een douche, de aansluiting voor de wasmachine, een wastafel en toegang tot de achtertuin en garage.

De garage is voorzien van een elektrische deur en een vliering naar een bergruimte. De opstelplaats voor de cv-ketel is hier tevens gelegen.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop is er toegang tot 4 slaapkamers. De kamers zijn allemaal voorzien van een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een wastafel. De eerste slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het dakterras.
De badkamer is voorzien van een toilet en een douche.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap is de bovenste verdieping bereikbaar. De ruimte is momenteel in gebruik als opbergruimte en is voorzien van een dakraam.

Berging / multifunctionele ruimte

De achtergelegen ruimte is momenteel ingedeeld in diverse ruimtes. Er zijn verschillende toiletten en douches aanwezig alsmede een eenvoudig aanrechtblad.

Tuin

De royale oprit kan gebruikt worden om meerdere auto’s te parkeren. De knusse achtertuin is helemaal vrij gelegen. Hier geniet je van je privacy en een fijne zon inval.

Algemeen

– De woning dient gemoderniseerd te worden.
– De woning ligt op een perceel van maar liefst 818 m2.
– Diverse authentieke elementen zijn aanwezig.
– De woning is gelegen tussen Pim Senior en Stichting Pim

Overdracht

Vraagprijs

Prijs op aanvraag

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

140m2

Perceeloppervlakte

818m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

253m²

Externe bergruimte

Inhoud

1529m3
Energie

Energieklasse

Energie einddatum

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!