Breda

Groene Woud 208B

€ 250.000 k.k.
Breda

Groene Woud 208B

€ 250.000 k.k.
185727471

Aantal kamers

3

Woon­oppervlakte

64m²

Inhoud

209m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Wat een sfeer! Leuk 3-kamer appartement met balkon, 2 slaapkamers en een berging aan het Groene Woud op de tweede verdieping. Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex op een rustige locatie in de wijk Blauwe Kei. Winkelcentrum de Burcht en het Valkeniersplein zijn op loopafstand gelegen. De uitvalswegen, het centrum van Breda zijn tevens goed bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND

De centrale entree is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en het trappenhuis naar het souterrain met de bergingen en de verdiepingen.

TWEEDE VERDIEPING

Middels de hal is er toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamers en het toilet. De keuken is voorzien van een spoelbak, een 4 pits kookplaat, een oven, koelkast en biedt toegang tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douchecabine en aansluitingen ten behoeve van was apparatuur.

De eerste slaapkamer is momenteel in gebruik als inloopkast. Wat een heerlijke ruimte hiervoor. Uiteraard is deze kamer ook te gebruiken als slaapkamer of kantoor kamer.

De grote slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon en heeft een vaste kast.

De royale sfeervolle woonkamer biedt toegang tot het balkon en heeft een ruime zitkamer aan de voorzijde en een gezellige eethoek aan de achterzijde.

BALKON

Het balkon is op gelegen op Noordwesten en gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Een heerlijk rustige plek om buiten te zitten.

ALGEMEEN

– Een sfeervol gezellig appartement met 2 slaapkamers.
– Voorzien van dubbele beglazing.
– Een eigen berging op de begane grond.
– Rustig gelegen in Breda, nabij alle voorzieningen.
– De servicekosten bestaan o.a. uit: reservering klein- en groot onderhoud, schoonmaak algemene ruimtes, electra algemene ruimtes en opstalverzekering. €131,- per maand

Overdracht

Vraagprijs

€ 250.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

64m2

Perceeloppervlakte

0m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

12m²

Inhoud

209m3
Energie

Energieklasse

Energie einddatum

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!