Breda

Julianalaan 41

€ 765.000 k.k.
Breda

Julianalaan 41

€ 765.000 k.k.
181264445

Aantal kamers

11

Woon­oppervlakte

214m²

Inhoud

908m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

In de populaire woonwijk Boeimeer gelegen zeer ruime uitgebouwde karakteristieke 2-onder-1 kapwoning met zeer diepe garage en ruime oprit. De woning is gelegen tegenover het van Sonsbeeckpark en het centrum van Breda is op loopafstand. De uitvalswegen, diverse scholen en winkels zijn nabij gelegen. De woning dient gemoderniseerd te worden, waarna je op een prachtige plek een fantastische woning kan realiseren.

DE INDELING IS ALS VOLGT:

BEGANE GROND

Middels de zijentree bereik je de hal met trapopgang en de deur naar de hal waar zich de kelder op stahoogte bevindt, het toilet, de keuken en living.
De royale L-vormige living is circa 38 m2 en is verdeeld in een voor- en achterkamer; beiden voorzien van glas-in-lood ramen. De achterkamer heeft openslaande deuren naar het terras.

De keuken heeft een eenvoudige inrichting en staat in verbinding met een tussenkamer met schuifpui naar het terras en een doorloop naar de riante uitbouw.
Vanuit de tussenkamer is er tevens toegang tot de diepe garage, welke voorzien is van een zijentree en de opstelling van de cv-ketel (2017).

De uitbouw is beschikbaar voor diverse doeleinden; denk bijvoorbeeld aan een hobbyruimte, praktijk aan huis, riante woonkeuken, au pair etc. De uitbouw heeft eveneens toegang naar het terras.

1E VERDIEPING

De overloop is voorzien van een prachtig glas-in-lood raam.
Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers gelegen. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon en een kleine doka voorzien van water en een geiser.
De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet. De badkamer is deels uitgebouwd; waar zich de opstelling voor de was apparatuur bevindt.

2E VERDIEPING

Op de overloop bevindt zich een luik naar de vliering. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een doorloop naar de kleine kamer met wastafel.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een doorloop naar de kleine kamer met wastafel. Tussen de kleine slaapkamers bevindt zich een doucheruimte.

TUIN

De tuin is grotendeels bestraat met enkele borders en is gelegen op het zuiden.

ALGEMEEN

– Voorzien van prachtige authentieke en karakteristieke elementen;
– De woning dient gemoderniseerd te worden;
– De olietank is afgevuld met zand conform de destijds geldende regels;
– Een royale 2 onder 1 kapwoning met maar liefst 214 m2 woonoppervlakte;
– Gelegen op een toplocatie in Breda.

Overdracht

Vraagprijs

€ 765.000 k.k.

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Twee onder een kapwoning

Bouwjaar

1939

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

214m2

Perceeloppervlakte

310m2

Gebouwgebonden buitenruimte

Overige inpandige ruimte

34m²

Externe bergruimte

Inhoud

908m3
Energie

Energieklasse

Energie einddatum

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!