Breda

Ploegstraat 79

€ 595.000 k.k.
Breda

Ploegstraat 79

€ 595.000 k.k.
176817855

Aantal kamers

7

Woon­oppervlakte

129m²

Inhoud

539m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Wonen in de Ploegstraat, wie wil dat nou niet? Deze 2/1 kapwoning met maar liefst 5 slaapkamers is oa voorzien van zonnepanelen, een lichte woonkamer met tuinkamer en een achterom naar de bekende speeltuin aan de Ploegstraat.

De woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk en de winkels en restaurants liggen letterlijk om de hoek. Het Ginnekenmarktje, Mastbos, het Markdal en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. Tevens zijn basis- en middelbare scholen en de grote speeltuin in de Ploegstraat nabij gelegen.

INDELING

BEGANE GROND

Vanuit de royale voortuin bereik je de voordeur van de woning welke gelegen is in een portiek. Meteen een geweldige binnenkomst! Vanuit de hal is er toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, garderobekast alsmede de woonkamer.

De royale woonkamer is door de grote raampartijen een fraaie lichte ruimte. De prachtige ornamenten aan het plafond geven de kamer extra sfeer. Achtergelegen de tuinkamer met openslaande deuren naar de tuin. De prachtige glas-in-lood tussendeuren kenmerken zich voor de sfeer in huis! De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen van de was apparatuur en een wastafel. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin en de berging.

TUIN

De heerlijk diepe en zonnige achtertuin is voorzien van een poort naar de brandgang. Vanuit de brandgang sta je meteen in de grote speeltuin van de Ploegstraat! Ideaal met kinderen. Achter in de tuin bevindt zich een overkapping en is de berging ook toegankelijk.

EERSTE VERDIEPING

Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een loopdeur naar het platte dak, een ligbad, toilet en een wastafel.

Zowel aan de voor als aan de achterzijde bevindt zich een grote slaapkamer. De kleine slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste hoogslaper en biedt toegang tot het balkon. De slaapkamers zijn alle drie voorzien van een prachtige glas in lood raam.

TWEEDE VERDIEPING

De royale overloop is momenteel in gebruik als werkruimte en biedt toegang tot 2 volwaardige slaapkamers. De zolderkamers hebben prachtige dubbele dakramen met uitzicht over het Ginneken.

ALGEMEEN

– De woning is voorzien van zonnepanelen.
– Prachtige authentieke elementen geven de woning extra sfeer en karakter.
– Achterom naar de speeltuin.
– Energielabel E.
– Licht huis door de vele raampartijen.
– Gelegen in de gezellige Ploegstraat.

Overdracht

Vraagprijs

€ 595.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Twee onder een kapwoning

Bouwjaar

1922

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

129m2

Perceeloppervlakte

149m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

11m²

Externe bergruimte

Inhoud

539m3
Energie

Energieklasse

E

Energie einddatum

2034-03-29

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!