Prinsenbeek

Schutsestraat 24a

€ 2.600.000 k.k.
Prinsenbeek

Schutsestraat 24a

€ 2.600.000 k.k.
182033209

Aantal kamers

12

Woon­oppervlakte

725m²

Inhoud

3963m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Ruimte, vrijheid, comfort en luxe. Dat is wat deze moderne vrijstaande villa in een notendop te bieden heeft. Het indrukwekkende pand, gelegen aan de rand van Prinsenbeek, is gebouwd op een riant perceel van maar liefst 2.330 m². De royale voortuin, eigen oprit en grote inpandige garage vormen samen een imposant visitekaartje van een huis dat woongenot naar een hoger niveau tilt. De achterzijde van de woning doet niet onder voor het fraaie vooraanzicht. In de uitnodigende achtertuin word je verrast met een ruim terras, een heerlijk zwembad én een eigen poolhouse. Dankzij de beschutte ligging geniet je hier van alle weelde in rust en privacy.

‘Het esthetische lijnenspel geeft een bijzonder effect. De architect heeft hier duidelijk zijn signatuur achtergelaten.’

Zowel de buiten- als de binnenkant van de villa zijn een lust voor het oog. De architect heeft hier duidelijk zijn signatuur achtergelaten. Het esthetische lijnenspel geeft een bijzonder effect. Bij de afwerking van deze eigentijdse villa is er gebruik gemaakt van neutrale kleurstellingen en hoogwaardige materialen, waardoor je eenvoudig een persoonlijke draai kunt geven aan de woning.

Binnenin deze gigantische villa vind je maar liefst 12 kamers, waarvan 6 slaapkamers, 5 badkamers, een keuken, wellness én een bioscoop! Elke ruimte heeft een unieke sfeer. Bovendien heeft de woning veel te bieden dankzij de goed doordachte maatvoeringen in de verschillende vertrekken. Denk bijvoorbeeld aan praktijkruimte of kantoor aan huis. Momenteel fungeert een deel van de villa als een succesvolle B&B.

We leiden we je graag rond door deze unieke villa en vertellen we je meer over de verschillende verrassende vertrekken en bijbehorende mogelijkheden.

Indeling begane grond

Zodra je een voet over de drempel van Schutsestraat 24A zet, word je ondergedompeld in een wereld van luxe en smaak. Via de entree begeef je je naar de lobby; het middelpunt van de villa. Achter de lobby vind je de living en aan je rechterhand is de keuken gesitueerd. In de glazen balustrade kun je verlichting naar keuze plaatsen. De plafondhoge taatsdeuren vormen een stijlvolle en subtiele afscheiding tussen de verschillende vertrekken. Diverse symmetrische zichtlijnen creëren harmonie. Een aangenaam schouwspel wat niet snel zal gaan vervelen.

Woonkeuken, eet- en woonkamer

De woonkeuken is het hart van de woning, waar iedereen graag samenkomt. Met vrienden en familie is het namelijk heerlijk vertoeven in de aangrenzende eetkamer, die zicht direct achter de keuken bevindt. Aangrenzend tref je de royale woonkamer, die dankzij de slimme indeling ruimtelijk maar tevens knus aandoet. Bij de gezellige haard is het allesbehalve een straf om met elkaar de koude winteravonden door te brengen. En in de zomer haal je in een handomdraai de buitenwereld naar binnen, dankzij de openslaande deuren. Overigens zorgen de vele grote raampartijen op de gehele begane grond voor een evenwichtige samenhang tussen binnen en buiten.

Een bijkeuken, een toiletgroep met 2 aparte toiletten, een werkkamer en de master bedroom zijn tevens gelegen op de begane grond.

Master bedroom

De begane grond van de villa is uitgerust met een indrukwekkende master bedroom, die de gehele linkervleugel van de villa beslaat. Zodra je dit vertrek betreedt, word je overspoeld met een aangenaam ‘hotelgevoel’. Dit is onder meer te danken aan de verfijnde afwerkingen. De slaapkamer is direct verbonden met een ruime kleedkamer. Dit vertrek geeft toegang naar een van de luxe badkamers waar de villa over beschikt. Met een vrijstaand bad en ruime inloopdouche is ook deze ruimte van alle gemakken voorzien.

Verdieping

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot maar liefst 4 riante slaapkamers. In de linkervleugel zijn twee slaapkamers gesitueerd, elk voorzien van een eigen badkamer. Verder vind je op deze verdieping een verrassende speelkamer voor volwassenen, mét whiskybar. Aan de rechterzijde van de verdieping bevinden zich twee geschakelde slaapkamers, die zijn verbonden met een gezamenlijke elegante badkamer. Tot slot is op deze verdieping ook nog een zogenaamde safe room aanwezig.

Souterrain

Het souterrain staat in het teken van genieten, ontspannen én er is de mogelijkheid om lekker te bewegen en sporten. Dit gedeelte van de villa is momenteel in gebruik als B&B en is uitgerust met:
• Slaapkamer met eigen badkamer
• Ontbijtruimte met bar/bruin café
• Overdekt terras met jacuzzi
• Bioscoopzaal met Dolby Atmos systeem
• Wellness met Finse sauna (traditioneel gestookt met water)
• Technische ruimte

Via het souterrain loopt een lange gang die je naar de achtertuin en het tweede gastenverblijf brengt. Deze ruimte met pantry wordt ook wel het poolhouse/gastenverblijf genoemd. Om de hoek van de bijkeuken bevindt zich een heerlijke veranda, mét jacuzzi.
De twee kamers zijn als B&B vrijwel altijd geboekt. Deze extra ruimte leent zich dus perfect als extra inkomstenbron of om bijvoorbeeld familieleden te huisvesten.

Tuin

De schitterende achtertuin lijkt zo een plaatje uit een exotische vakantiebrochure. Deze plek is werkelijk van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een rustige ligging, waardoor je van veel privacy geniet. Het grote terras bij de woning is uitgerust met zonneschermen, waardoor het hier altijd goed vertoeven is. De eyecatcher van de tuin is zonder meer het elegante zwembad dat is voorzien van luxe solar lamellen en een volautomatische robot (inclusief chloreren). Verder heeft de tuin een beregeningsinstallatie en automatische robot maaier. Dankzij deze slimme technologieën, word je zoveel mogelijk ontzorgd. Kortom: een droomtuin, ook wanneer je niet over groene vingers beschikt.

Tuin en garage

De ruimtelijke voortuin is evenals de achtertuin voorzien van veel comfort. Allereerst is de looppoort elektrisch bedienbaar. De oprit heeft plaats voor maar liefst 4 auto’s. Daarnaast heb je via de voorzijde van het pand toegang tot een inpandige garage, die eveneens plek biedt voor 4 auto’s. De extra brede elektrische garagedeur opent en sluit als een harmonicadeur.

Algemeen

Deze zeer complete villa is als kers op de taart energieneutraal/CO² neutraal.
• De woning is uitgerust met biomassa-zonnecollectoren en een warmteterugwinsysteem.
• De haard in de living is voorzien van warmte afgifte aan het buffervat t.b.v. warmte opslag.
• Alle ruimtes hebben plafondkoeling als optie.
• Alle ramen zijn voorzien van warmte werend glas.

Voor een extra veilig gevoel is er rondom de villa een camerasysteem geïnstalleerd. In de villa zelf bevindt zich een Domotica HF (verlichting) systeem. Kortom: een high-tech woning met charme. Een fijne plek waar je nooit op uitgekeken raakt!

Overdracht

Vraagprijs

€ 2.600.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

725m2

Perceeloppervlakte

2330m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

266m²

Externe bergruimte

Inhoud

3963m3
Energie

Energieklasse

A +++

Energie einddatum

2031-12-21

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!