Breda

Verbeetenstraat 22B5

€ 300.000 k.k.
Breda

Verbeetenstraat 22B5

€ 300.000 k.k.
160327555

Aantal kamers

3

Woon­oppervlakte

69m²

Inhoud

225m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

Op loopafstand van het vernieuwde ’’Dr. Struyckenplein’’ met supermarkten en winkels ligt dit lichte 3-kamerappartement met balkon. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een berging op de begane grond.
De gezellige Bredase binnenstad en het NS-station zijn vanaf deze locatie op circa 10 fiets minuten gelegen. De uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Scholen en sportgelegenheden zijn tevens nabij gelegen.

Indeling

Begane grond

Entree, hal met trappenhuis, liftinstallatie, deurbellentableau, brievenbussen en intercom. Ook heeft u hier de beschikking over een eigen (fietsen)berging.

Eerste verdieping

Entree, hal voorzien van de meterkast en toilet met fonteintje en toegang tot 2-slaapkamers, toiletruimte, woonkamer met open keuken, balkon en inpandige berging.

De woonkamer met grote raampartijen bezorgt deze ruimte veel daglicht. Door het gehele appartement ligt een mooie plavuizenvloer. De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad met 5-pits ‘Boretti’ gaskookplaat, oven, roestvrijstalen afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en volop opbergruimte.

De 2 slaapkamers zijn momenteel ingericht als kastenkamer en slaapkamer.
In de comfortabele badkamer bevindt zich een instapdouche, wastafel, designradiator en een verwarmde spiegel.

Algemeen
– Het appartement is instapklaar.
– Het appartement kan gemeubileerd over worden genomen.
– De servicekosten bedragen € 126,69

Overdracht

Vraagprijs

€ 300.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Type woning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

69m2

Perceeloppervlakte

0m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

2m²

Inhoud

225m3
Energie

Energieklasse

B

Energie einddatum

2029-07-23

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!