Breda

Weilustlaan 262

€ 345.000 k.k.
Breda

Weilustlaan 262

€ 345.000 k.k.
161956625

Aantal kamers

6

Woon­oppervlakte

115m²

Inhoud

414m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

In de wijk Heusdenhout gelegen te moderniseren tussenwoning met lichte woonkamer, 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime zolder. In de wijk is veel groen en is er voldoende speelgelegenheid om het een kindvriendelijke wijk te noemen. Het winkelcentrum is op loopafstand gelegen en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Rustig wonen is wat deze wijk zich kenmerkt! De woning is geheel naar eigen wens aan te passen om hier je fijne nieuwe thuis van te maken!

INDELING

BEGANE GROND

Middels de entree bereik je de hal. De hal is voorzien van een meterkast, toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en biedt toegang tot de woonkamer en keuken.

De ruime woonkamer van 8.40m x 3.60m is door de grote raampartijen zeer licht te noemen. De keuken is voorzien van een werkblad met 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, oven en vaatwasser alsmede een koelvries-combinatie.

EERSTE VERDIEPING

Je komt boven op de royale overloop. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers gelegen. Vervolgens heb je ook aan de achterzijde 2 slaapkamers, er tussen gelegen een badkamer met douchehoek, wastafelmeubel, een handdoeken radiator en aansluiting tbv de wasapparatuur.

TWEEDE VERDIEPING

Overloop met bergruimte onder de schuine kap en groot dakraam
De zolderkamer is voorzien van een groot dakraam en hier bevindt zich de opstelling van de cv-ketel (huur). Door het plaatsen van dakkapellen kan je hier een ruime slaapkamer creëren.

TUIN
De tuin is gelegen op het oosten en circa 10 meter diep. In de achtertuin bevindt zicht een royale berging welke voorzien is van elektra.

ALGEMEEN

– De kozijnen zijn in 2010 vervangen en voorzien van thermopane beglazing.
– De woning is klaar voor een moderniseringsronde.
– De tuin is gelegen op het oosten.
– Het betreft een kindvriendelijke woonwijk.

Overdracht

Vraagprijs

€ 345.000 k.k.

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

115m2

Perceeloppervlakte

155m2

Gebouwgebonden buitenruimte

1

Overige inpandige ruimte

Externe bergruimte

13m²

Inhoud

414m3
Energie

Energieklasse

C

Energie einddatum

2027-02-21

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!