Breda

Zandberglaan 44

€ 1.725.000 k.k.
Breda

Zandberglaan 44

€ 1.725.000 k.k.
183015301

Aantal kamers

9

Woon­oppervlakte

211m²

Inhoud

882m³

Verliefd worden op je huis

Omschrijving

In misschien wel de mooiste villawijk van Breda is deze prachtige stadsvilla beschikbaar. De villa is gebouwd in de karakteristieke Bauhaus stijl, en kenmerkt zich door de bijzonder erker en glas in lood elementen. De huidige bewoners hebben de villa volledig gerenoveerd, en biedt ruimte voor 4 slaapkamers, 2 badkamers en praktijk/hobbyruimte met separate entree.

De villa ligt midden in het Zandberg, en dus zeer centraal in Breda. Het gezellige Ginnekenmarktje en het bruisende stadshart, liggen op loopafstand. De Zuidelijke rondweg is met een paar autominuten bereikbaar.

De indeling is als volgt:

BEGANE GROND

Middels de zijentree bereikt u de hal met toilet, trapopgang en toegang tot de woon-eetkeuken. De keuken is voorzien van een eetbar met aansluitend het koorgedeelte met een 6-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, in de L-vorm de 1,5 spoelbak en vaatwasser, daartegen over de koelkast en op hoogte een combimagnetron en stoomoven. De keuken bied tevens toegang tot de kelder op stahoogte en de bijkeuken met de opstelling voor de wasmachine.

De living aan de voorzijde heeft een L-vorm met een zit- en eet gedeelte. Een deur geeft toegang tot de voortuin en het eetgedeelte bevindt zich in de ronde erker; een fraai zicht op de voortuin, welke door een hoge haag geheel afgescheiden is van de straat.

De 2e entree aan de achterzijde van het huis geeft toegang tot de praktijkruimte welke nu in gebruik is als hobby/ chill ruimte met de volgende indeling: entree, hal met wachtkamer, toilet en praktijkruimte met berging/kastruimte. Vanuit de hal tevens toegang tot de eerder genoemde bijkeuken.

EERSTE VERDIEPING

Middels de trap bereikt u de ruime overloop met toiletruimte.
De eerste twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen. Slaapkamer 2 is voorzien van een wastafel, hoekraam en toegang tot het terras.
Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen en heeft een eigen wastafel.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING

De overloop is voorzien van kastruimte onder de schuine kap.

De royale ouder slaapkamer met badkamer betrekt de gehele bovenste verdieping. Een echte master bedroom! Vanuit de slaapkamer is er een doorloop naar de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en toilet.

Deze hele verdieping geeft een zeer ruimtelijk gevoel doordat de kapconstructie geheel in het zicht gebleven is.

TUIN

De bijzonder sfeervolle tuin is rondom de woning gelegen en biedt door de aanwezigheid van volgroeide hagen optimale privacy. Zowel aan de woonkamer als aan de zijkant zijn zeer ruime terrassen aanwezig.

Verder biedt de tuin een flink gazon, borders met zeer variërende nbeplanting en diverse bomen en heesters. Achter in de tuin is een ruime stenen berging aanwezig en alle ramen aan de zij- en achterkant zijn voorzien van sfeervolle markiezen (tegen de zon).

De oprit aan de voorzijde van de woning is aflsuitbaar middels
een hek en biedt plaats aan 4 auto’s.

ALGEMEEN
– Het betreft een absolute A locatie.
– Gelegen in de villa wijk Zandberg.
– Mogelijkheid voor eigen praktijk aan huis (eigen entree).
– 4 slaapkamers en 2 badkamers.
– Karakteristieke Bauhaus stijl.

Overdracht

Vraagprijs

€ 1.725.000 k.k.

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg
Bouw

Soort object

Woonruimte

Soort woning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1932

Bouwvorm

Bestaande bouw
Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte

211m2

Perceeloppervlakte

438m2

Gebouwgebonden buitenruimte

2

Overige inpandige ruimte

21m²

Externe bergruimte

Inhoud

882m3
Energie

Energieklasse

D

Energie einddatum

2034-05-16

Warmwater

Cv ketel

De route naar huis

Op de kaart

Verliefd worden op je huis

Recente aanbod

Huizen met karakter. De ruimte die u wenst. Op de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

FAQ

Huis kopen of huis verkopen? Wij kunnen al uw woonvragen beantwoorden. De meest gestelde woonvragen op een rij.

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld.

De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld.

Bij mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en particuliere koper is er geen sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst. Dit is pas het geval als de overeenkomst door zowel de verkoper als koper is ondertekend.

Heeft een woning gebreken die je bij aankoop niet kon zien, maar waar je na aankoop wel last van hebt? En waren zowel koper als verkoper niet op de hoogte van deze gebreken aan de koopwoning? Dan noemen we dat in de volksmond ‘verborgen gebreken’. Echter, de officiële term is ‘onzichtbare gebreken’. Dit is ook de term die je op de koopovereenkomst zult vinden.

Je bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door:

  1. Een tegenbod te doen
  2. Expliciet te melden dat u in onderhandeling bent.

 

U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

 

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte.

De sterk gestegen energielasten zijn steeds belangrijker bij de overweging om een ander huis te kopen. Dit zorgt ervoor dat de meerwaarde van een duurzame woning alleen maar verder is toegenomen.

Het is gebruikelijk dat koper 7 weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom stort op de rekening van de notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de overeengekomen koopsom. In de praktijk wordt deze waarborgsom vaak vervangen door het stellen van een bankgarantie door de financiële instelling welke de hypotheek verzorgt.

Met een gratis waardebepaling wordt er een beeld geschetst van de waarde van jouw woning. Belangrijk om te weten is dat een gratis waardebepaling geen officiële taxatie is. De waardebepaling kan je bijvoorbeeld niet gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij een hypotheekverstrekker. Dit is vaak de start van het verkopen van je woning. Je hebt een belangrijke eerste stap gezet!